- Anusha.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

 

Je huid beschermt je, net als een harnas. Tegen bacteriën, tegen virussen, tegen vuil. Dat is haar belangrijkste functie. Maar als de conditie van je huid verslechtert, kan ze haar beschermende werk niet goed meer doen. Je huid wordt steeds kwetsbaarder voor de ‘aanvallen' van buitenaf. Dat zie je aan de buitenkant: droogheid, rode plekjes, puistjes, eczeem, pigmentvlekken en vroegtijdige veroudering. Gelukkig kun je er zelf voor zorgen dat je huid gezond en sterk blijft, door niet te vaak in de zon te gaan, gezond te eten en je huid goed te verzorgen.

Goede huidverzorging laat de beschermende functie van je huid intact. Je producten moeten daarom vrij zijn van parfum, alcohol en andere ingrediënten die irriterend zijn en zelfs vroegtijdige veroudering in de hand kunnen werken. Milde producten zijn een voorwaarde voor een gezonde en stralende huid. Ingrediënten moeten ook iets extra's doen voor je huid.  Anti-oxidanten, vochtbinders, kalmerende stoffen en ontstekingsremmers maken je huid mooier dan ze ooit is geweest. Daar profiteer je nu van, maar ook in de toekomst. Je huid blijft langer jong.

De ideale huidverzorging is één van de best bewaarde geheimen. KLAPP gebruikt alleen bewezen actieve ingrediënten in werkende concentraties, afgestemd op jouw huid. Precies wat jij nodig hebt. Een mooie huid kan, nu weet je hoe.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu