- Anusha.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Behandelingen > Gelaatsverzorging > Speciale Kuurbehandelingen
 
 

In de Hyaluronic Multiple Effect producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand resultaat zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen; de vochtdepots in de verschillende
huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken.
Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Huidtype: alle huidtypes


Belangrijkste ingrediënten van de serie:


  • Hyaluronzuur

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende hyaluronzuurcomplexen.

  • Hoogmoleculair hyaluronzuur

Deze hyaluronzuurmoleculen zijn actief op het huidoppervlak, waar ze een lichte, flexibele film vormen, die het transepidermaal vochtverlies reduceert en oppervlakkige droogtelijntjes opvult.

  • Laagmoleculair hyaluronzuur

Het kleine formaat van deze hyaluronzuurmolecule maakt het mogelijk de huidbarrière te doordringen om in de huid als vochtbinder te fungeren. De intercellulaire vochtreserve wordt gerevitaliseerd, rimpeltjes worden van binnenuit opgevuld.

  • Liposomaal verkapseld hyaluronzuur

Hyaluronzuur in een transportsysteem. Het in liposomen verkapselde hyaluronzuur kan optimaal diep in de huid dringen.
Uniek opvullend liftend effect.

  • Squalaan

Uiterst huidvriendelijke olie, gewonnen uit olijven. Verzacht de ruwe en geïrriteerde huid en wordt goed opgenomen.

  • Druivenpitolie

Waardevolle koudgeperste olie uit de pitten van wijndruiven. Bevat tot 90% onverzadigde vetzuren en beschikt over buitengewone antioxidatieve en celmembraanbeschermende eigenschappen.

  • QuickliftTM Werkstof gebaseerd op glucose (polysaccharide).

Vormt een verstevigend,onzichtbaar en doorlaatbaar hydraterend raster op de huid. Het instant en langdurig liftend effect maakt het huidoppervlak glad en vult fijne lijntjes en rimpeltjes onmiddellijk op.

  • Algen

De Sargussum en Durvilla algen behoren tot de familie van de bruine algen. Ze zijn rijk aan spoorelementen, mineralen, vitaminen en proteïnen, stimuleren de stofwisseling en zijn sterk hydraterend.

  • Zanddoornolie

Rijk aan vitamine C, essentiële vetzuren zoals linolzuur, palmitoleïnezuuren betacaroteen. Kalmeert en beschermt de huid.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu